4gamers.be

Assassin's Creed Rogue onthuld voor PS3 en Xbox 360

Door Jay, 05-08-2014 18:00

Eerder vandaag al werd Assassin's Creed Rogue gelekt en nu heeft Ubisoft de game ook officieel uit de doeken gedaan. Assassin's Creed Rogue verschijnt op 11 november exclusief voor PS3 en Xbox 360 en wordt ontwikkeld door Ubisoft Sofia, de studio die ook al Assassin's Creed Liberation maakte.

In Assassin's Creed Rogue kruipen spelers in de huid van Shay Patrick Cormac, een voormalig Assassin die door het Brotherhood werd verraden en zich bekeerde tot Templar. Als dusdanig is hij getransformeerd in een Assassin hunter. De game speelt zich af in het midden van de 18de eeuw, tijdens de Zevenjarige Oorlog. Spelers krijgen nieuwe locaties in Noord-Amerika voorgeschoteld om te verkennen, zoals de bevroren Noord-Atlantische Oceaan, de Appalachian River Valley en New York.

Uiteraard is de zeecomponent uit de vorige games behouden en verbeterd in Assassin's Creed Rogue. De game biedt spelers ook nieuwe wapens, zowel op land als op zee, om jacht te maken op Assassins en hen uit te schakelen. Een van die wapens is een gloednieuw schip, de Morrigan.

Er is reeds een Collector's Edition voorzien voor Assassin's Creed Rogue. Die bevat naast de game ook een artbook, drie lithographs, de soundtrack en twee extra singleplayer missies.

Assassin's Creed Rogue screenshot

Assassin's Creed Rogue screenshot

Assassin's Creed Rogue screenshot

Assassin's Creed Rogue screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.