4gamers.be

First-person GTA V ziet er best aardig uit

Door Jay, 28-06-2014 00:05

Nu een pc-versie van GTA V eindelijk bevestigd is, is het uitkijken naar heel wat mods die bovendien nog eens redelijk toegankelijk zijn ook. Nu echter zijn er ook al mods beschikbaar, al zijn die vaak iets moeilijker om te activeren. Zo is er nu een mod voor de Xbox 360-versie van de game die een first-person perspectief biedt, en dat ziet er lang niet gek uit. Voor de mod in kwestie moet je wel een speciaal aangepaste Xbox 360 hebben, en dat is voor veel spelers natuurlijk een obstakel.

Dit is trouwens niet de eerste first-person mod voor GTA V. Begin dit jaar lieten we al een andere first-person mod zien, maar die was toen iets minder goed uitgewerkt dan degene die je hieronder in actie ziet. Bij deze mod zie je je lichaam bijvoorbeeld, wat bij de andere niet het geval is. Zou Rockstar misschien eens een first-person GTA moeten overwegen en maken, of blijft GTA nu eenmaal best third-person?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.