4gamers.be

Marie Rose komt deze maand naar Dead or Alive 5 Ultimate

Door papfles, 05-03-2014 00:03

Je kan bij Dead Or Alive heel wat richtingen uit, want naast een free-to-play versie is er ook gewoon Dead or Alive 5 Ultimate. Die game krijgt ook wat nieuwe personages aangeboden en het nieuwste personage, dat in Japan al een tijdje aanwezig is, is Marie Rose. Deze jongedame zal 5,99 euro kosten om te kunnen gebruiken en bijkomende outfits zijn ook weer 2 euro waard. De jongedame zal op 26 maart 2014 mee komen doen en diezelfde dag krijg je ook een nieuwe arena gratis aangeboden.

Reacties

 • Monkey.D.Luffy

  Cute, maar ik blijf bij me standpunt. Zeer sterke fighter maar ik ben het zat met die hele hoop dlc customes en nu marie-rose als playable character... Als ze een versie uitbrengen met alles inbegrepen, dan haal ik hem nog eens in huis in ruil voor men gewone versie.

  • Geplaatst op 2014-03-05 om 01:41
 • Marginal0 Monkey.D.Luffy

  Wat boeien die costumes dan als ik vragen mag? Ik denk niet dat ge wakker ligt van't feit dat ge niet als Santa Kasumi of bikini Hitomi kunt spelen... Dat kind dat er nu bijkomt kan me ook worst wezen.

  Imo staat de ontwikkelaar vrij om nieuwe versies uit te brengen naar believen. De gamer staat vrij om die te kopen. Moest niemand het doen zouden ze zo nimmer werken. :p

  Waar is de tijd dat mensen genoegen namen met de basisversie van een spel? Nu moeten ze alles extra derbij hebben, en liefst nog gratis. Ik snap dat hele argument van "ik heb betaald voor het volledig spel, dus ook de extras" niet.

  • Geplaatst op 2014-03-05 om 13:28
 • Monkey.D.Luffy Marginal0

  Relax, keep your socks on. Op zen minst vind ik dat de dlc dan gratis aangeboden moet worden. Als jij meer geld wil spenderen dan nodig, be my guest. Als ik het fijn vind om mijn fighters in een ander tenue te zien, is mijn zorg en boeit wel degelijk, Dus als jij dit raar vindt, zal mij dan weer een worst wezen. Hoe ik mijn spel wil spelen, is mijn recht.
  De kostuums terzijde gelaten zijn er met deze 5 fighters bijgekomen die ik moet betalen als ik ze wil gebruiken. Ergen wel logisch, maar melkerij door dlc tegen woekerprijzen aan te bieden vind ik dan weer niet kunnen.
  Net als het aankopen van extra content zoals storylines in andere games, die er eigenlijk al zouden moeten inzitten(omdat de broncode er al inzit) vind ik crimineel. Is nu eenmaal mijn standpunt. Geld moet rollen blijkbaar. Ofwel wachten we enkele weken of maanden langer om dan een complete ervaring te kunnen genieten. Ten tijde van psx en ps2 had je die rotzooi niet. Dan kon je de games spelen zoals ze waren zonder dat ze je naar het hoofd slingeren met extra content.

  Reactie aangepast door Monkey.D.Luffy om 2014-03-05 om 14:15

  • Geplaatst op 2014-03-05 om 14:14
 • Marginal0 Monkey.D.Luffy

  T'was geen 'boze' post ofzo hoor, gewoon een vraag. Ik apprecieer die content soms wel, en in dat geval vind ik het niet erg om der nen euro voor te betalen. De content kan u dus boeien, maar blijkbaar niet genoeg om er geld aan te geven. Da's nu eenmaal hoe het gaat in de entertainmentsector: de meeste films boeien me wel, maar als ik er steeds 10 euro voor moet geven bedank ik voor de meeste. Als jij die euro (of 2?) teveel vindt daarvoor, betaal het dan niet. Je kan op hun fbpagina klagen dat het teveel is en mss passen ze de prijs aan. Maar het concept vind ik nog altijd redelijk.

  Uiteindelijk wordt het wel onoverzichtelijk. Hoeveel f'n kostuums hebben ze ondertussen al? Geef dan idd een soort full version uit waarbij alles inzit, gezien je anders verplicht moet scrollen tussen al die locked stuff. Maar da's enkel een probleem bij DOA totnutoe. Maar als je à la SF 4 versies wil maken wordt je door de community ook al afgeslacht. Een 'Ultimate'-versie veronderstelt niet dat ALLES erin zit. Het doet dit wel vermoeden natuurlijk, en daar zit voor velen het probleem. :)

  Ten tijde van PS2 had je ook niet zoveel extra costumes he. Of dan was het in een tijd waar de ontwikkelaars hun games nog vol extras stopten. Nu is de economie blijkbaar slechter en vallen die extra's weg (of is het tegen betaling).

  • Geplaatst op 2014-03-05 om 16:10
 • Monkey.D.Luffy Marginal0

  Misschien heb ik wat te hard in de verdediging gegaan en jouw reactie iets te negatief geïnterpreteerd.
  Ik vind DOA 5 één van de visueel mooiste fightinggames ooit met een oerdegelijke fightingmechanisme/systeem/gameplay. Natuurlijk niet te vergelijken met kleppers als street fighter en tekken(welke laatste ik sterk overroepen vond).
  Ik genoot ook als 1 van de weinige van de DOA extreme 2/paradise game waar je de vrouwtjes mocht verwennen en de dames van diverse garderobes mocht voorzien. Lijkt pervers in sommige hun hoofd, maar ik heb een gezonde puberteit en jeugd gehad op dat vlak, moest het vragen doen rijzen:p

  Ik vind het gewoon te belachelijk voor met bovenstaande dlc samen, bijna 150 euro extra te gaan ophoesten naast de nu 39,98 euro kosten basisspel te gaan neertellen op ten volle te kunnen genieten van de totaal ervaring, voor sommige lijkt dit mss overbodig maar er zijn fans die het fijn vinden om extra characters en kostuums tot hun beschikking te hebben. Voor dat bedrag aan dlc, heb je al makkelijk 3 games of meer...
  Ik ben zeker niet gierig maar als je alles bij elkaar gaat tellen en dan nog van andere games, dan weet je dat dit uit de hand loopt. Ik ben gewoon bewust dat alles geld kost. Ik ben aan het renoveren en mee een gezin onderhouden, dan leer je de waarde van je centen snel kennen.
  Daarom betaal ik liever de dag van vandaag liever dan 60,00 euro voor een totaalpakket dan een drievoud om extra dlc te kunnen gebruiken. Of dit nu belangrijk is, die dlc, kan je buiten beschouwing laten want de ervaring is voor iedereen anders en uniek. Dat het veel geld is, blijft evident.

  • Geplaatst op 2014-03-06 om 00:33
 • Marginal0 Monkey.D.Luffy

  Het is nu net wat je de 'totale ervaring' noemt. Voor mij valt dat erbuiten. Maar ik snap zeker wat je bedoelt. Dacht eraan om - gezien ik toch geen 360 meer speel (buiten soms DOA) - Mass Effect voor PC te halen. Helaas is het precies nogal moeilijk om die DLC vast te krijgen, vooral dan die van ME3 die toch wel cruciaal lijkt te zijn voor de ervaring. Dus het houdt me tegen om het te doen.

  Ergens is het wel een beetje een val ook. Die costumes boeien me niet echt maar ik heb hetzelfde voor bij ander soort spellen (in mijn geval kaartspellen). Zo'n verzameldrift waarbij je alle extras derbij wilt (extra items, etc.). En dat kost dan idd schandalig veel geld, wat ik als single gelukkig wel kan verantwoorden. :p

  edit: Interessanter mss is dat er ook een 1.05 patch aankomt. Kijken wat de veranderingen zijn. Wsl enkel iets voor competitieve spelers en geen nieuwe moves ofzo :(

  Reactie aangepast door Marginal0 om 2014-03-06 om 11:53

  • Geplaatst op 2014-03-06 om 11:49

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.