4gamers.be

Hollywood-acteur in Metal Gear Solid V, beweert mysterieuze video

Door Jay, 22-04-2013 14:30, bron: vg247

Wat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain betreft heeft Hideo Kojima lang met onze voeten gespeeld, ook al vielen alle puzzelstukjes vrij snel op de juiste plaats. Hoe dan ook zou het geen verrassing zijn als er nog meer mysterieuze teasers en hints opduiken, zoals onderstaand filmpje dat op Youtube verscheen.

In het filmpje vertelt een zekere "Mr Oni" dat hij of zij aan meerdere bekende computergeanimeerde films zijn of haar stem heeft geleend, en dat hij of zij binnenkort ook de stem van een nieuw personage zal verzorgen. Hij of zij geeft enkele aanwijzingen, zoals "degene die jullie vanaf het begin dachten dat ik zou zijn" en "de hint ligt vlak voor jullie". Verder zijn er nog enkele hints aanwezig, zoals de naam. "Oni" is namelijk de Japanse naam voor een wezen dat hier meestal als een Oger wordt gezien, en Metal Gear Solid V stond aanvankelijk bekend als Project Ogre. Het verband aan het gezicht en het t-short spreken redelijk voor zich. Op 11 juni, toevallig of niet het begin van E3, zou de mysterieuze persoon zich kenbaar maken.

Uiteraard is het nu volop speculeren geblazen over de echtheid van het filmpje. Het is namelijk niet ondenkbaar dat het om een hoax gaat, maar gezien de recente marketing rond de nieuwe Metal Gear Solid moeten we natuurlijk van niet veel meer verschieten. Een van de suggesties is dat het alsnog om David Hayter gaat, waarvan eerder gezegd werd dat hij niet meer zou terugkeren als de stem van Snake. Wat er ook van aan is, de toekomst zal het wel uitwijzen, en intussen mag je onderstaande video dus bekijken met een groot pak zout naast je.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.