4gamers.be

[Games van 2014] Dragon Age: Inquisition

Door papfles, 05-01-2014 00:09

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Dragon Age: Inquisition in het nieuws 

17 september 2012
Dragon Age III: Inquisition aangekondigd

15 november 2012
Eerste screenshot Dragon Age III: Inquisition komt naar buiten

10 juni 2013
Dragon Age III: Inquisition dropt eerste trailer

26 juni 2013
Eerste screenshot Dragon Age: Inquisition gelost

19 augustus 2013
Dragon Age: Inquisition toont pre-alpha gameplay

20 augustus 2013
De wereld van Dragon Age: Inquisition onthuld

27 augustus 2013
Dragon Age: Inquisition toont baby draak

Dragon Age III: Inquisition screenshot

29 augustus 2013
Bioware lanceert Dragon Age Keep als startpunt voor Dragon Age: Inquisition

1 september 2013
Gameplay Dragon Age: Inquisition uitgebreid getoond

12 november 2013
Dragon Age: Inquisition laat 30 minuten gameplay zien

 Over Dragon Age: Inquisition 

Op 17 september kregen we de bevestiging dat Dragon Age III: Inquisition in productie was, al duurde het nog even voor we een officiële screenshot en meerdere gameplay-trailers te zien kregen van deze RPG. Het spel is geen rechtstreeks vervolg op Dragon Age 2, maar de beslissingen uit vorige games hebben wel impact op Inquisition, dus als je daar niet tevreden mee bent, kan je ze nog aanpassen via Dragon Age Keep

Het spel wordt op de Frostbite 3 engine gebouwd en men haalt blijkbaar inspiratie uit Elder Scrolls V: Skyrim om het spel verder te ontwikkelen. Eerst werd aan een 2013-release gedacht, maar men heeft het spel uitgesteld om meer zaken te kunnen ontwikkelen, zoals extra rassen. Het spel is ondertussen al speelbaar, maar voorlopig enkel voor studiomensen zelf.

Dragon Age III: Inquisition screenshot

 Volg Dragon Age: Inquisition 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Dragon Age: Inquisition verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.