4gamers.be

4Gamers pakt uit: Assassin's Creed III Freedom Edition

Door GuerrillaDawg, 31-10-2012 14:18

Beste assassins, Assassin's Creed III ligt sinds vandaag officieel in de Belgische winkelrekken en we raden elke sluipmoordenaar dan ook aan om hun dichtsbijzijnde gamesboer op te zoeken. Vermijd wel templars onderweg. YoniVL gaf de game in ieder geval een terechte 92/100 in zijn review waardoor de aanschaf van de Freedom Edition niet lang kon uitblijven. Ondergetekende verzamelaar Connor alvast niets aan doen en had weeral de drang om een special hierover neer te pennen, speciaal om de verzamelaars op 4Gamers eens lekker te pesten, ehm... jullie een beeld te geven van wat er nu precies allemaal in deze editie zit. Geniet alvast van de vele afbeeldingen en (ludieke?) ondertitels.


Requiescat en pace...ofzo

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.