4gamers.be

Werd Dishonored II: Darkness of Tyvia gelekt?

Door papfles, 04-03-2014 10:02

Dishonored was voor heel wat gamers dé verrassing en zelfs de GOTY van 2012. Het steampunkgehalte, gekoppeld aan magische krachten en de vrijheid om missies op te lossen zoals je dat zelf wil, was voor velen echt een verademing in een tijd van corridorshooters. Arkane Studios en Bethesda hadden dan ook een hit te pakken met deze game.

Een sequel is dan ook niet verwonderlijk, maar er is voorlopig nog niks geweten. Nu duikt er een afbeelding op van Dishonored II: Darkness of Tyvia, die suggereert dat we tijdens E3 2014 meer te zien zullen krijgen van het spel. We zien ook een lichtbalk van de PS4, waardoor next-gen nogal voor de hand ligt. Toch is het nu afwachten tot Bethesda het nieuws bevestigt of er meer informatie opduikt, want tegenwoordig zijn er ook meer dan genoeg mensen die creatief aan de slag gaan om mensen te misleiden. Denk maar aan de Prey 2-geruchten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.