4gamers.be

Medal of Honor PS Vita-game was in de maak

Door papfles, 21-05-2013 13:48, bron: alexcarigi

Er zijn een reeks grote games die steevast vergezelfd worden door een handheld-versie. Zo hebben we Killzone-games op handhelds, maar ook Assassin's Creed en Call of Duty maken wel eens een zijsprong. Blijkbaar was men bij EA ook van plan om Medal of Honor een apart leventje te laten leiden op PS Vita, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen.

Studio van dienst was Slant Six, gekend van SOCOM, en de melding kwam via een portfolio van een artiest die momenteel niet meer bij de studio werkt. Het is niet geweten in welke mate het project van de grond is gekomen, maar gezien de kwaliteit van de consolegame is het misschien niet verwonderlijk dat de stekker al redelijk snel uit het handheldproject werd getrokken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.