4gamers.be

Arnold Palmer mee op cover Tiger Woods PGA Tour 14

Door papfles, 20-11-2012 00:03, bron: gameinformer

Elk jaar mag Tiger Woods weer virtueel opdraven om te laten zien dat hij nog altijd de meest getalenteerde golfer aller tijden is. Ondanks zijn minder geslaagde exploten mag hij nu weer volop op de cover pronken van de Tiger Woods PGA Tour-reeks en dat is ook in nummer 14 zo. Toch zal hij nu geflankeerd worden door een andere golftopper, maar dan van een halve eeuw geleden: Arnold Palmer. Verder zullen er ook een pak jongere golfers bij komen, waaronder Keegan Bradley, Bud Cauley, Stacy Lewis en Lexi Thompson. In totaal staan er 25 golfers op je te wachten in de lente van 2013.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.