4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Focus Home Interactive

Door Jay, 11-06-2012 00:01

The Testament of Sherlock Holmes


 


Focus Home Entertainment ontving onze redactie vandaag voor deze nieuwe game rond de bekende detective. Het verhaal zal de duistere kant van Sherlock laten zien en dat klinkt alvast als muziek in de oren. De ontwikkelaar belooft ons een ‘klassieke’ third-person adventure game, maar vertelt een nieuw verhaal over een emotieloze detective en zijn meer rationele assistent Watson. Grafisch past het spel in het genre en we zijn benieuwd hoe het verhaal zal vernieuwen en zal werken op het gebied van gameplay. Wij zijn al (voorzichtig) overtuigd.


Vooruitzicht
Goed op weg


Of Orcs and Men


Deze game mikt op een meer volwassen publiek. In het verhaal ben je net alles kwijtgespeeld en natuurlijk zin je op wraak. Je kruipt in de huid van twee helden, de Orc Arki en de goblin Styx. Zij gaan samen op pad en het is de bedoeling om te wisselen tussen de twee personages om het voordeel in de strijd te halen. Of Orcs and Men heeft nog wat werk voor de boeg. De eigen engine tovert niet altijd alles even schitterend op het scherm en het is ook koffiedik kijken of veel mensen na al die tijd nog wachten op deze game. 


Vooruitzicht
Nog veel werk aan


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.