4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Take-Two

Door Jay, 11-06-2012 00:00

XCOM: Enemy UnknownTijdens de presentatie kregen we bitter weinig te zien van het spel, dus we kunnen er ook niet veel over zeggen. Het is een reboot van een oude titel, die bestaat uit een mix van real-time en turn-based gevechten. Wij zagen een kort voorbeeld van een turn-based gevecht. Daaruit konden we enkel concluderen dat je tegen buitenaardse wezens moet vechten en dat de graphics redelijk gedateerd zijn. Het is bijzonder spijtig dat ze niet meer lieten zien, want ik denk dat de echte fans van XCOM graag meer zouden hebben gezien.


Vooruitzicht
Nog veel werk aan


Borderlands 2[YoniVL]

Op E3 kregen we de mogelijkheid om door middel van een co-op demo een zicht te krijgen op de nieuwe personages in Borderlands 2. Al snel merkten we dat deze sequel verder gaat, daar waar het eerste spel stopte. De humor is nog steeds aanwezig en de overvloed aan waanzinnige wapens mag ook deze keer niet ontbreken. De typische grafische stijl is er ook nog steeds en met Handsome Jack heeft Borderlands 2 een slechterik die flink wat aandacht naar zich zal toetrekken.

[Fredje]

Als zelfs een idiote co-op partner je speelervaring niet kan verkloten, dan doet een game het heel goed. Dit was het geval bij Borderlands 2. Terwijl mijn partner constant aan het uitbloeden was, genoot ik van de toffe vijanden, vette wapens en prachtige artstijl. We kunnen dan ook niet wachten tot we op 21 september de game kunnen spelen met een partner die er wel iets van bakt.


Vooruitzicht
Gegarandeerde topper


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.