4gamers.be

E3 2012 snap-previews: City Interactive

Door Jay, 10-06-2012 00:00

Sniper: Ghost Warrior 2City Interactive bood ons de kans om Sniper: Ghost Warrior 2 aan de tand te voelen. We kregen een korte walkthrough van de producer waarna we zelf met het spel aan de slag konden. Hier valt meteen op dat het spel door gebruik van de CryEngine 3 een leuke oppoetsbeurt gehad heeft tegenover het eerste deel. De actiestukken zijn ook uit de game verdwenen waardoor er tijd vrijgemaakt wordt voor het betere stealthwerk. De eeuwige jungle moet ook plaats ruimen voor de stad en het gebergte. Dat zorgt samen met een uitdagende AI en een interactieve omgeving voor een verbeterde ervaring in dit tweede deel. De moderne sfeer van het spel is zeker welkom en deze willen we graag afgewerkt zien.


Vooruitzicht
Goed op weg


Enemy Front


City Interactive nodigde ons uit voor een demo van Enemy Front. Met de Tweede Wereldoorlog als setting nemen ze een gewaagde keuze, maar naar eigen zeggen willen ze een nieuw verhaal vertellen. Het spel maakt gebruik van de CryEngine 3 wat garant staat voor mooie graphics en heel wat detail. Over het verhaal is nog maar bitter weinig bekend, al springen er wel wat zaken in het oog. De HUD ziet er heel origineel uit en ook het geluid van de wapens klinkt authentiek. Met 25 wapens en ook werpmessen die na Commando’s Strike Force in de vergetelheid raakten, belooft de ontwikkelaar ons een fris avontuur. Het valt af te wachten of de game de beloftes zal waarmaken, maar met wat werk is dit wat ons betreft een spel om in de gaten te houden.


Vooruitzicht
Goed op weg


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.