4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Sega

Door Jay, 09-06-2012 00:02

Aliens: Colonial Marines


 


We kregen op de booth van Sega een multiplayerpotje voorgeschoteld van Alien: Colonial Marines. Wij stapten in de huid van de mariniers, terwijl de ontwikkelaars zich ontfermden over de Aliens. Wil je overleven in de multiplayer, dan zul je als Marines dicht bij elkaar moeten blijven. De Aliens zien namelijk elke speler vanaf de andere kant van de map en slaan vervolgens meedogenloos toe als je jezelf van de groep afzondert. Ondanks dat we de spanning konden waarderen, werden we niet omver geblazen door de gameplay. Het schietwerk voelde op momenten een beetje stroef aan en de animaties van de Aliens zagen er ook niet altijd even positief uit.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Sonic & All-Stars Racing TransformedHet grote beeld van Sonic nodigde ons uit voor een hands-on van Sonic & All-Stars Racing Transformed. De eerste game oogstte veel succes dus is het een loodzware opdracht om opnieuw beter te doen. Het team draait alvast op volle toeren en heeft het spel helemaal herschapen. Je kan nu rijden, varen én vliegen wat zorgt voor afwisselende gameplay. Het is een heel leuke ervaring om wapens naar je tegenstander af te vuren om daarna de eerste plaats te veroveren. Je hebt een heel arsenaal aan dodentuig en omgevingen ter beschikking en dat alles draagt bij tot een leuke ervaring. Hier willen we graag meer van zien.


Vooruitzicht
Goed op weg


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.