4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Ubisoft

Door Jay, 08-06-2012 00:04

Assassin's Creed IIIDe trailer deed het eergevoel al stevig opwellen en de gameplay lijkt toch weer mooie aanpassingen te hebben gekregen. Je mede-Assassins zijn nu op meerdere manieren te gebruiken en de nieuwe moves tijdens het vechten zullen vele mensen als muziek in de oren klinken. Dat we ook zeebonkje kunnen spelen en dat alles er wel veel verfijnder uit ziet, doet ons uitkijken naar alles wat het team nog achter de hand houdt.

Multiplayer

Met zijn 4 gingen we de strijd aan tegen 4 andere spelers in een Domination-spelletje van Assassin's Creed III. Je ziet niet wie de tegenstand is, want er lopen ook een heleboel NPC's rond in dezelfde kledij. Het is dus heel goed kijken naar wie er uit de toon valt. De geniepige en heel trage gameplay is verbazingwekkend interessant en ziet er best verslavend uit. Kanttekening: dit concept zagen we ook al bij Brotherhood en Revelations.


Vooruitzicht
Gegarandeerde topper


ZombiUSurvival horror-games lijken stilaan te verdwijnen en dus wordt het tijd dat we weer een game krijgen waarin we weer zullen schrikken bij elke beweging. ZombiU beweert dit te leveren, mede doordat je een gebrek aan wapens en vooral munitie hebt. Dat je steevast op je schermpje moet kijken, terwijl je ook je omgeving op het grote scherm in de gaten moet houden, zou voor angstmomenten moeten zorgen. Dat je (bij een overlijden) jezelf nadien tegenkomt als zombie, is een leuke touch.


Vooruitzicht
Goed op weg


Splinter Cell: BlacklistDat Splinter Cell: Blacklist er goed uit ziet, kan je niet ontkennen. Dat Sam Fisher weer bijzonder brutaal edoch efficiënt te werk gaat, staat ook buiten kijf. Toch weet het spel niet 100% te overtuigen. Waar is de Sam Fisher die geruisloos alles en iedereen wist te verschalken, zonder dat je eigenlijk ook maar 1 keer op de voorgrond hoefde te treden? Hopelijk brengt The Fourth Echelon, een uiterst geheime organisatie, hem wat meer naar de leefwereld van de geheimzinnigheid terug, wat toch wel de wereld van Splinter Cell is.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Far Cry 3 (co-op)Geen Vaas in de co-op, maar wel met zijn 4 naast elkaar aan de slag om bepaalde opdrachten te vervullen. Je kiest een personage, de loadout, je battlecry en vervolgens mag je aan de slag en alles aan gort knallen. De "missie" wordt in verschillende delen gezet en je moet zien te overleven in de verschillende delen waarbij je uiteraard samen moet werken, maar ook af en toe gewoon rustig tegen elkaar mag spelen om de hoogste score te halen. Vermakelijk en hopelijk een leuk verlengde van de singleplayer.


Vooruitzicht
Goed op weg


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.