4gamers.be

Binnenkort meer Darksiders 2 nieuws

Door papfles, 30-05-2011 10:03, bron: https://twitter.com/#!/DannyBilson/status/74552849786343424

Darksiders was een leuke nieuwe franchise van THQ en eentje waar ze op verder zullen bouwen in de toekomst. Buiten het feit dat Darksiders 2 wel degelijk in de maak is en dat we hem waarschijnlijk in 2012 mogen verwachten, is er echter nog niet veel over bekend gemaakt.

Met E3 voor de deur verwachten de fans in elk geval een lading informatie, screenshots, trailers, eventueel nog gameplay en een releasedatum. Als we Danny Bilson van THQ mogen geloven, zal Darksiders 2 binnenkort zelfs op meerdere manieren in de kijker komen. Hij retweette immers een bericht van Game Informer, waarin een teaser staat voor de volgende cover. Vermits hij ook nog eens laaiend enthousiast is over de art, lijkt het werk van Joe Madureira in aanmerking te komen. Nog eventjes afwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.