4gamers.be

Geen multiplayer in Assassin's Creed Rogue, wel bekende personages?

Door papfles, 06-08-2014 13:45, bron: eurogamer

Assassin's Creed Rogue is de recente toevoeging aan de franchise, enkel en alleen voor PlayStation 3 en Xbox 360 - een zijsprong dus van Assassin's Creed Unity. Naar verluidt zou deze Rogue, naast een focus op Templars, ook geen multiplayer bevatten, dus je bent eerder op je eigen aangewezen. 

Verder komt Haytham Kenway sowieso weer opduiken en is hij volop bezig om de Assassin-orde een kopje kleiner te maken en jij maakt beide kanten van het conflict mee naarmate je overstapt naar de Templars. Adewale en Achilles zouden ook kunnen opduiken, maar dat werd nog niet bevestigd. Het is wel de bedoeling dat Rogue deels een link legt met AC IV, AC 3 en AC Unity. Een nauwere band tussen Rogue en Unity zou pas onthuld worden aan het einde van de game. Je schip is in elk geval wel een pakje verbeterd, met onder meer een mogelijkheid om door het ijs te beuken.

Assassin's Creed Rogue screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.