4gamers.be

WWE 2K15 krijgt Hulkamania Edition met veel extraatjes

Door Jay, 05-08-2014 10:52

2K Sports heeft de Hulkamania Edition van WWE 2K15 uit de doeken gedaan, al lijkt deze Collector's Edition voorlopig wel enkel beschikbaar te zullen zijn in de VS. De speciale editie kost 100 dollar en bevat naast de game ook pre-order exclusives Hulk Hogan en Hollywood Hulk Hogan als speelbare personages. Ook zijn er twee bonusversies van WCW-ster Sting voorzien, wat eveneens een pre-order bonus is.

De blikvangers van de speciale editie zijn een stukje artwork, getekend door Hulk Hogan, en een stuk van de ondergrond van de ring waarin Hulk Hogan van katoen gaf tijdens zijn optreden in de Monday Night Raw op 10 maart 2014 in Memphis, Tennessee. Tot slot bevat deze speciale editie ook nog een klein Hulk Hogan poppetje van Funko.

WWE 2K15 verschijnt eind oktober voor PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. Deze Collector's Edition is enkel beschikbaar voor PS4 en Xbox One. Hieronder naast een afbeelding van de speciale editie meteen ook de eerste screenshot van de game. Het plaatje toont ons John Cena, die ook op de cover staat.

WWE 2K15 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.