4gamers.be

Cliff Bleszinski opende een café, plant een biertuin

Door Jay, 02-08-2014 11:36

Cliff Bleszinski is nog maar net echt teruggekeerd naar de game-industrie door de oprichting van zijn nieuwe studio Boss Key Productions, maar dat betekent natuurlijk niet dat hij heeft stilgezeten sinds zijn vertrek bij Epic in 2012. Het is nu namelijk gebleken dat Bleszinski een café heeft geopend in Raleigh, North Carolina.

Het café heet The Station at Person Street en hoewel er over een café wordt gesproken, is het eerder een restaurant met bar. Het wordt beschreven als een moderne versie van het tankstation dat er in 1910 stond. Voor de onderneming werkte Bleszinski samen met Niall Hanley, een lokale restauranthouder. Het lijkt dus misschien eerder een investering van Bleszinski, maar het is niet zo dat hij zich er verder totaal niet mee bezighoudt.

Volgens Bleszinski is het uitbaten van een restaurant niet zo anders dan het omgaan met games. Hij ziet de twee namelijk gewoon als een geheel van systemen die samenwerken, waarbij zaken een invloed op elkaar hebben, waar je natuurlijk rekening mee moet houden. Voor het uitbaten van een restaurant is het volgens Bleszinski bijvoorbeeld belangrijk dat je alle bestellingen goed in het oog houdt en dat je je klanten tevreden houdt. Klinkt een beetje als Diner Dash, niet?

Verder ziet het ernaar uit dat Bleszinski de smaak te pakken heeft. In de lente van 2015 zou hij namelijk ook een biertuin, oftewel een Biergarten, openen. De Raleigh Beer Garden zou drie keer zo groot zijn als het restaurant en 350 soorten bier aanbieden. De biertuin wil Bleszinski wel wat meer voorzien van "geek DNA", onder meer door de toevoeging van wat arcadekasten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.