4gamers.be

Beyond Good and Evil 2 is ambitieus en in ontwikkeling

Door Jay, 01-08-2014 13:39

De eerste officiële teaser van Beyond Good and Evil 2 dateert al van 2008, hetgeen op zich al vijf jaar na de release van de eerste game was. Inmiddels zijn we evenwel al 2014 en van Beyond Good and Evil 2 valt er niet veel te bespeuren, al zijn er wel veel geruchten en enkele lekken geweest. Bij Ubisoft lieten ze af en toe ook weten dat de game nog niet geschrapt is, maar hoe het met de actieve ontwikkeling ervan zat, was nooit echt duidelijk. Vermoed werd dat er enkele keren opnieuw begonnen werd en dat de ontwikkeling toch niet al te vlot verliep.

Nu Michel Ancel, de maker van Rayman en Beyond Good and Evil, een eigen studio heeft opgericht maar tegelijk ook bij Ubisoft Montpellier blijft, vond Ubisoft het blijkbaar een goed idee om te bevestigen dat Beyond Good and Evil 2 wel degelijk nog in ontwikkeling is, al is niet geweten of de game echt zo zal heten. Al bij al ziet het ernaar uit dat Ubisoft een nieuwe start wil nemen met de ontwikkeling van de game. Men zegt dat het nog veel te vroeg is om veel details te geven, maar men ziet het wel alvast als een erg ambitieus project dat de nieuwe game dankzij next-gen features tot meer wil maken dan alleen maar een sequel. Men wil namelijk grenzen verleggen, al moet de game natuurlijk wel trouw blijven aan wat Beyond Good & Evil oorspronkelijk bracht.

Al bij al nog een beetje vaag natuurlijk, maar misschien is het wel veelzeggend dat Ubisoft zelf nog eens iets over een nieuwe Beyond Good and Evil zegt. Mogelijk is nu definitief een beweging in gang gezet die effectief moet leiden naar een nieuwe game in de reeks, waar fans inmiddels al erg lang op zitten te wachten.

Beyond Good & Evil 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.