4gamers.be

Assassin's Creed Rogue voor PS3 en Xbox 360 gespot

Door Jay, 31-07-2014 12:29

Een Zwitserse retailer heeft melding gemaakt van een game genaamd Assassin's Creed Rogue voor PS3 en Xbox 360. Inmiddels is de game niet meer terug te vinden op de website van de retailer, maar de kans is groot dat de melding authentiek is.

Mogelijk gaat het om de definitieve naam voor de game die eerder nog bekend stond als Assassin's Creed Comet, een game waar geruchten over opdoken toen ook over Assassin's Creed Unity berichten naar buiten begonnen te lekken. Ubisoft heeft zelf voorts ook al aangegeven dat het PS3- en Xbox 360-gamers niet in de kou zou laten staan wat Assassin's Creed betreft, ook al verschijnt Assassin's Creed Unity enkel voor pc, PS4 en Xbox One. Kortom: de kans is groot dat binnenkort Assassin's Creed Rogue uit de doeken wordt gedaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.