4gamers.be

Spec Ops: The Line-sequel ligt niet in het verschiet

Door papfles, 22-07-2014 00:40

Spec Ops: The Line was niet meteen een kassucces, maar probeerde wel iets anders te brengen qua shooterervaring, met iets meer nadruk op een zwaarlijvig verhaal met meer emotionele impact. Toch zit een vervolg niet meteen in de pijplijn, grotendeels omwille van de mindere verkoop.  Ook ontwikkelaar Yager heeft niet meteen problemen met het feit dat het slechts bij 1 game zou blijven in de Spec Ops-franchise.

"Als je niet tegen de grote militaire shooters kan opboksen, is het risico te groot. De markt voor 'intelligente' of 'intellectuele' is te klein, te elitair bijna", laat Yager weten. Verder is men er ook niet al te rouwig om, omdat de inhoud van de game ook behoorlijk uitdagend was op emotioneel vlak en dat is ook geen ervaring die men continu wil hebben bij de ontwikkeling van een game, waardoor men ook wel blij is dat men nu andere zaken kan creëren (zoals Dead Island 2).

Spec Ops: The Line screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.