4gamers.be

Star Wars bijna volledig afgewerkt in Minecraft

Door papfles, 20-07-2014 00:05

Sommige mensen steken veel tijd, moeite en liefde in bepaalde projecten en dat is ook het geval bij deze meneer, gekend als Grahame. Hij is al drie jaar bezig om Star Wars volledig na te bootsen in Minecraft, met de aanwezige mogelijkheden en zonder daar zelf wat aan te tweaken of te veranderen. Zodra de 'film' klaar is, raadt hij wel aan om de oorspronkelijke film ook op te zetten als ondersteuning, want de film zal sowieso geen geluid bevatten. Hij heeft ondertussen al een uur en 10 minuten van de oorspronkelijke film nagebootst en verwacht volgend jaar klaar te zijn. Aangezien hij al 3 jaar bezig is, kunnen we dus stellen dat hij 'bijna' klaar is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.