4gamers.be

Co-op modus keert terug in Transformers: Rise of the Dark Spark

Door papfles, 19-06-2014 10:04

Met een immens arsenaal aan personages heb je in het Transformers-universum wel genoeg variatie om aan de slag te gaan. Wie echter liever niet de eenzaat is, kan ook in de co-op modus beginnen. Transformers: Rise of the Dark Spark zal immers ook de Escalation-modus bevatten die ook al in eerdere games zat.

In deze modus kan je, zoals wel vaker gebeurt in games, golven aan vijanden aan flarden knallen met een kompaan. In totaal zijn er meer dan 40 personages die je op deze manier kan vrijspelen en vervolgens kan gebruiken. Upgrades voor je personages of bouwwerken die je komen assisteren moeten de strijd iets eenvoudiger maken. Het spel zelf komt volgende week uit en hangt ook samen met de nieuwe Transformers-film.

Transformers: Rise of the Dark Spark screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.