4gamers.be

Battlefield Hardline krijgt nog voor launch bèta op alle platformen

Door Jay, 16-06-2014 16:27, bron: totalxbox

Momenteel loopt er een bèta van Battlefield Hardline voor pc en PS4, maar DICE General Manager Karl-Magnus Troedsson heeft laten weten dat er nog voor de launch van de game nog een bèta beschikbaar zal worden gesteld voor alle platformen. Hij benadrukte wel dat om een andere bètaversie zou gaan dan nu. Wanneer die dan precies zou verschijnen, is echter nog niet bekend. Ook is het nog de vraag wat er precies bedoeld wordt met "alle platformen". Troedsson had het later namelijk gewoon over "Xbox", dus misschien worden pc, PlayStation en Xbox als platformen gezien en komt de nieuwe bèta wel naar pc, PS4 en Xbox One, maar niet per se ook naar PS3 en Xbox 360, al valt dat dus nog af te wachten.

Battlefield: Hardline screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.