4gamers.be

Microsoft vermeldt pc-versie Red Dead Redemption

Door Jay, 12-05-2014 18:25, bron: neogaf

Er lijkt weer een sprankeltje hoop voor wie al jaren zit te wachten op een pc-versie van Red Dead Redemption. De game is namelijk gespot op een website van Microsoft die aangeeft in hoeverre bepaalde games, programma's en apps compatibel zijn met Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1.

Volgens de pagina is Red Dead Redemption compatibel met zowel Windows 7, Windows 8 als Windows 8.1, maar het vreemde is natuurlijk dat er vooralsnog officieel helemaal geen pc-versie van Red Dead Redemption bestaat. De aard van de website doet vermoeden dat het alleszins wel om een min of meer officiële vermelding gaat, aangezien de website enkel aangepast kan worden door Microsoft en partners, na evaluatie, dus het lijkt niet meteen zo dat het om een hoax gaat. Wel zijn er indicaties dat de pagina in kwestie al een hele tijd bestaat en in die zin zou het kunnen dat het een pagina is die stamt uit een tijd waarin een pc-versie van de game nog op de planning stond, terwijl dat nu misschien niet meer het geval is.

Al bij is de nodige voorzichtigheid dus geboden en het is de toekomst die uitsluitsel zal moeten brengen. Misschien heeft het helemaal niets te betekenen en gaat het om ijdele hoop, of misschien is Rockstar effectief van plan om Red Dead Redemption na al die jaren alsnog naar pc te brengen. Het zou alleszins geen slecht opstapje zijn richting een vervolg op de game, waar ook al de nodige geruchten over zijn verschenen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.