4gamers.be

Meer details over Lifeline DLC voor State of Decay

Door Jay, 28-02-2014 13:37

Eerder deze maand werd de Lifeline DLC voor State of Decay aangekondigd, zij het zonder veel details. Nu echter heeft ontwikkelaar Undead Labs wat meer info gegeven over de nieuwe content voor hun open-world survival game voor pc en Xbox 360.

Lifeline zal focussen op de zombie outbreak vanuit militair perspectief. Spelers krijgen de controle over een kleine eenheid genaamd Greyhound One, die onplooid is in de gevallen stad Danforth om wetenschappers te redden wiens werk uiterst belangrijk is om de outbreak te bestrijden.

Undead Labs stelt dat de DLC zich afspeelt op een moment wanneer er nog een centrale leiding is, wat in de originele game niet meer het geval is. In de originele game begon je met niets en probeerde je je mogelijkheden uit te breiden om te kunnen overleven, maar nu zal het omgekeerde gebeuren. Je begint namelijk met meer middelen, maar gaandeweg wordt de situatie erger en dus zal je moeten leren omgaan met het wegvallen van bepaalde elementen waar je dan niet langer op kan rekenen.

Wanneer Lifeline zal verschijnen, is nog niet bekend, maar Undead Labs is wel van plan om de DLC tegelijk op pc en Xbox 360 uit te brengen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.