4gamers.be

Bevat Titanfall een soort Prestige Mode?

Door Jay, 21-02-2014 13:09, bron: mp1st

De code van Titanfall lijkt weer wat info te hebben prijsgegegeven over de game. Zo zou Titanfall een Generations Mode bevatten, wat ongeveer hetzelfde zou zijn als de Prestige Mode die terug te vinden is in de Call of Duty-games.

De Prestige Mode, of in het geval van Titanfall dus de Generations Mode, is bedoeld om spelers nog een uitdaging te geven wanneer ze in de multiplayer het hoogste level hebben bereikt. In Prestige/Generations wordt de speler dan terug naar level 0 gekatapulteerd en unlocks worden ook teruggedraaid. Dit wordt echter gecompenseerd door een speciaal icoontje dat je bij je naam krijgt, zodat iedereen weet dat je het hoogste level al hebt bereikt en bewust terug van nul begint. Ook zijn andere compensaties mogelijk, zoals nieuwe challenges of een specifiek wapen dat van in het begin beschikbaar is of een extra slot of dat soort zaken. Wat er precies voorzien zal worden in Titanfall valt nog af te wachten.

Volgens de info in de code zouden spelers 10 levels van Generations kunnen doorlopen. Hieronder de rank images voor elk level.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.