4gamers.be

Gelekte PowerPoint-presentatie toont L4D2 met Source 2.0

Door Jay, 28-01-2014 00:13, bron: neogaf

Op gaming forum NeoGAF heeft een gebruiker genaamd crazy buttocks on a train, beter bekend als CBOAT, een stukje van een PowerPoint-presentatie gelekt die omgevingen van Left 4 Dead 2 laat zien, maar dan nagemaakt in de nieuwe Source 2.0 Engine van Valve. Over de authenticiteit is niet meteen twijfel, daar CBOAT een erg gewaardeerde bron is die al vaak met correcte info kwam, maar waarvan we niet weten wie er precies achter de naam schuil gaat.

Dat Valve aan een nieuwe engine werkt, is natuurlijk ook al een tijdje geweten, alleen is er nog niet veel info over naar buiten gekomen, laat staan beelden. Het uitlekken van deze presentatie gunt ons dus al een zeldzame blik op de engine, al moeten we er natuurlijk wel de kanttekening bijmaken dat dit slechts een printscreen is van een presentatie en als dusdanig niet meteen erg gedetailleerd of representatief. Voorts doet dit vermoeden dat Valve stilletjes aan met de engine naar buiten aan het treden is, al blijft het voorlopig de vraag wanneer we Source 2.0 echt aan het werk zullen zien en welke nieuwe games er dan eventueel op het programma staan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.