4gamers.be

Cliff Bleszinski wil arena-based first-person shooter maken

Door Jay, 12-12-2013 00:03, bron: deathsquad

Cliff Bleszinski heeft tijdens een podcast van Pointless te kennen gegeven dat hij graag een arena-based first-person shooter zou maken en blijkbaar heeft hij daarvoor wel al wat ideetjes in zijn hoofd zitten. Er is zelfs al wat artwork en hij heeft al wat slides klaar zodat hij mogelijke partners meteen van een presentatie kan voorzien.

Het is natuurlijk wel de vraag of Bleszinski zijn idee zal kunnen realiseren. Hij wil AAA-kwaliteit leveren en daarvoor is een goede studio nodig, maar hij wil niet per se terugkeren naar het milieu waar hij vroeger zat. Iemand van marketing die hem zegt dat zijn genre niet goed in de markt ligt, kan hij naar eigen zeggen wel missen.

Bleszinski is momenteel trouwens bezig met een project, waar evenwel weinig over geweten is. De laatste teaser dateert van begin september.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.