4gamers.be

Evil Dead remake-regisseur wil ook Dante's Inferno verfilmen

Door papfles, 18-09-2013 12:10

Dante's Inferno was een game uit de EA-stal, die samen met Mirror's Edge en Dead Space wat vernieuwing moest brengen. Op zich werd de titel best goed gesmaakt, al waren de verkoopscijfers niet meteen denderend. Een sequel is er tot op heden nog altijd niet gekomen, maar er is wel interesse vanuit andere hoek.

Fede Alvarez, de man achter de Evil Dead-remake, zou namelijk graag aan de slag gaan om het spel om te vormen tot een film. Eric Newman en Marc Abraham, die mee instaan voor de Robocop-remake, willen de producer-rol op zich nemen. Jay Basu zou het script voor zijn rekening nemen en Universal zou de uitgever worden, aangezien de studio zeven jaar geleden al de rechten op een eventuele verfilming had verworven.

Dante's Inferno screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.