4gamers.be

Rating hint naar The Amazing Spider-Man voor PS Vita

Door Jay, 11-09-2013 00:03, bron: uk

The Amazing Spider-Man verscheen vorig jaar al op zo ongeveer elk platform, behalve de PS Vita. Een nieuwe rating in de VS doet echter vermoeden dat het spel binnenkort ook naar de handheld van Sony komt. De vraag die dan nog rest is of ook Europa de PS Vita-versie nog krijgt, en om welke versie het precies gaat. De 3DS-versie werd bijvoorbeeld bekritiseerd omdat die niet de vrijheid had die de consoleversie wel heeft. Het zou natuurlijk ook om een compleet nieuwe versie kunnen gaan die speciaal voor de PS Vita werd ontwikkeld, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

The Amazing Spider-Man screenshot

Reacties

 • elazzja

  Ik ben een spidey fan maar heb me nooit gewaagd aan de next gen games. Is deze de moeite? Ik las dat men het slingeren in de lucht niet goed vond (onrealistisch)

  • Geplaatst op 2013-09-11 om 00:46
 • Staticated elazzja

  het is de must als PS MOVE hebt.
  gameplay, het vechten, is een vereenvoudigde Batman Arkham.
  de stealth ook.
  de stad is vet om in rond te slingeren, vanalles van zijzaken te doen
  kleine quests, fotos pakke, reportages maken, knipoogjes naar bekende zaken uit het spidey universum, mensen redden, baguys in elkaar meppen, iets van 800 comicpages te verzamelen in de stad (ze liggen ergens of vliegen letterlijk rond [ze blinken en zijn makkelijk op te pikken via een soort quik-slowmotion move (moet je ma is opzoeken, op youtube, werkt perfect zalig met de MOVE)])
  verhaal is bwa, maar ZAAAAALIGE reuze bossfights [Spiderslayers :-D ]

  http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/190/b/d/amazing_spider_man_game_mecha_concept_art_by_mikaelleger-d56jxpt.jpg

  http://www.maroonersrock.com/wp-content/uploads/2011/12/The-Amazing-Spider-Man-Announcement-Art.jpg


  Ik heb me wel zwaar geamuseerd om de Platinum Trophy ervan te behalen, het is bovendien leuk om te behalen. Niks extreem frustrerend.


  [als je verdere Spidey games wilt checke raad ik je alleen Shattered Dimensions en Edge of Time aan (zelfde ontwikkelaar als van de film-game). geen open stad om in te slingeren maar goede gameplay en tof verhaal, vooral shattered]

  • Geplaatst op 2013-09-11 om 01:06

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.