4gamers.be

Zoo Tycoon wil goede doelen steunen via achievements

Door Jay, 31-08-2013 00:09, bron: expansivedlc

Er zit een nieuwe Zoo Tycoon aan te komen die zowel voor Xbox 360 als Xbox One zal verschijnen. Dat betekent dat de game gebruik kan maken van de nieuwe, dynamische achievements die de Xbox One te bieden heeft. Het nieuwe achievementsysteem laat ontwikkelaars namelijk toe om gaandeweg nieuwe achievements in te voeren, bijvoorbeeld naar aanleiding van de actualiteit. Die achievements kunnen ook veel dynamischer ingevuld worden, bijvoorbeeld door alle gamers te laten samenwerken richting een gemeenschappelijk doel. Zoo Tycoon zal deze zaken ook bevatten, maar gaat nog een stapje verder. De achievements zullen soms namelijk gekoppeld zijn aan een goed doel.

De bedoeling is om achievements te introduceren die gekoppeld zijn aan een dierenkwestie in het echte leven. Wanneer bijvoorbeeld bericht wordt over het uitsterven van de neushoorn, dan kan er een achievement komen die spelers vraagt om een kweekprogramma te starten om zo 10.000 neushoorns te kweken. Wanneer dat doel dan bereikt wordt, dan kan er een "substantiële" hoeveelheid geld naar een goed doel rond neushoorns gaan. Microsoft zou alvast een aardig spaarpotje opzij hebben gezet om dit te kunnen verwezenlijken voor de nieuwe Zoo Tycoon.

Zoo Tycoon screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.