4gamers.be

Producer praat over Uncharted- Metal Gear- en Mass Effect-film

Door Jay, 30-08-2013 16:49, bron: kotaku

Avi Arad, die een belangrijke rol speelde bij het naar het witte doek brengen van onder meer Iron Man, Spider-Man en Blade, zit niet stil. Zo is hij ook de producer van de Uncharted-, Metal Gear Solid- en Mass Effect-film die er zitten aan te komen, al zouden die films wel nog even op zich kunnen laten wachten. Arad heeft er alleszins een goed oog op dat deze films de vloek kunnen verbreken die op gameverfilmingen ligt, waarna hij verwacht dat nog meer gameverfilmingen zullen volgen, zoals ook bij comics gebeurde.

Voor Uncharted, waarvan de film vermoedelijk als eerste verschijnt, verwacht Arad alvast veel, deels omdat de games zelf zo goed zijn en typische "father and son" games zijn. Het script zou veel karakter hebben en dus zou de Uncharted-film volgens Arad de eerste succesvolle release van de drie kunnen zijn. Wanneer de film er komt, is evenwel niet bekend.

Van de Metal Gear Solid- en Mass Effect-film is wel geweten dat ze nog een hele tijd op zich zullen laten wachten. Arad spreekt van minstens drie jaar voor Metal Gear Solid, waarvoor hij binnenkort nog gaat samenzitten met Hideo Kojima om het project te bespreken. Arad ziet alleszins wel potentieel, onder meer omdat Metal Gear Solid een sterk verhaal vertelt. Hij vergelijkt het met de Bijbel en verhalen als dat van Kaïn en Abel.

De Mass Effect-film zou dan weer vijf tot zes jaar van ons verwijderd kunnen zijn. Wat die film betreft, vindt Arad het vooral interessant dat de mens wordt voorgesteld als de minst ontwikkelde en de minst te vertrouwen levensvorm in het universum. "Wij zijn nu de aliens," vertelt hij.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.