4gamers.be

Geen jaarlijkse Battlefield, wel afwisseling met Titanfall en Battlefront

Door Jay, 28-08-2013 00:14, bron: computerandvideogames

EA is sinds enkele jaren volop de concurrentie aan het aangaan met Call of Duty. Een belangrijk wapen in die strijd is natuurlijk Battlefield, maar EA heeft ook steeds te kennen gegeven dat er een rotatie van verschillende titels zou zijn. Aanvankelijk zat ook Medal of Honor mee in die rotatie, maar die werd er een tijdje geleden uitgehaald na het teleurstellende Warfighter. De nieuwe visie van EA is nu, volgens EA Labels-baas Frank Gibeau, om Battlefield, Titanfall en Battlefront afwisselend tegenover Call of Duty te plaatsen, omdat dat ook de shooters zijn waar EA sterk op wil inzetten, nu en in de toekomst.

Patrick Bach, executive producer van Battlefield 4, zei elders dan weer dat een jaarlijkse Battlefield er niet in zit, simpelweg omdat DICE niet elk jaar een nieuwe game kan maken, toch niet als je steeds dezelfde kwaliteit en progressie verwacht. Dat betekent volgens Bach echter niet dat fans van Battlefield uiteindelijk op hun honger moeten blijven zitten. Binnenkort wordt Battlefield 4 gelanceerd en voor volgend jaar staat er (officieel) geen nieuwe game gepland, maar Battlefield 4 zal wel verder ondersteund worden met nieuwe content waardoor fans het hele jaar rond nieuwe Battlefield-ervaringen krijgen.

Electronic Arts screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.