4gamers.be

Kadokawa Games registreert Natural Doctrine

Door Jay, 14-08-2013 00:05, bron: siliconera

Kadokawa Games zegt je misschien niet meteen iets, maar het is de uitgever achter games als Lollipop Chainsaw en Killer Is Dead. De laatste tijd trachten ze hun games ook naar het Westen te brengen en in dat opzicht is de registratie van "Natural Doctrine" interessant. De registratie gebeurde namelijk zowel in Japan als in de VS, wat er mogelijk op wijst dat het de volgende internationale titel van Kadokawa Games is.

Voor de rest is het wel gissen naar details, want die zijn er niet. Kadokawa Games heeft in het verleden al succesvol samengewerkt met Grasshopper Manufacture, de studio van Suda51, maar die is nu deel van GungHo Online Entertainment dus een nieuwe samenwerking met Kadokawa Games lijkt er niet meteen in te zitten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.