4gamers.be

Capcom legt middelmatige kwartaalcijfers met winst voor

Door Jay, 31-07-2013 15:47, bron: computerandvideogames

Ook Capcom heeft zijn kwartaalcijfers voor het eerste kwartaal van dit fiscale jaar bekendgemaakt en de resultaten zijn al bij al middelmatig. Capcom maakt weliswaar winst, maar minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Het betreft een daling van 37% tot 6,3 miljoen euro. Nochtans deden de games van Capcom het niet per se slecht, maar het waren wel vooral games die niet aan de gebruikelijke prijs werden verkocht. Resident Evil: Revelations en Dragon's Dogma: Dark Arisen bijvoorbeeld wisten de verwachtingen in te lossen, wat tegenwoordig al mooi meegenomen is.

Voor de rest van het jaar heeft Capcom nog Dead Rising 3 op de planning staan, wat vermoedelijk de grootste release wordt voor de uitgever dit jaar. De game is voorlopig enkel aangekondigd voor Xbox One. Voor 2014 is geweten dat Capcom werkt aan de terugkeer van Strider, terwijl ook aan Ultra Street Fighter 4 gewerkt wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.