4gamers.be

Loopt Microsoft achter met ontwikkeling van games voor next-gen Xbox?

Door Jay, 30-04-2013 10:38, bron: kotaku

Volgens een "betrouwbare bron" van Kotaku zou Microsoft tot zes maanden achterlopen wat betreft de ontwikkeling van games voor de next-gen Xbox, en dat terwijl de nieuwe console dit jaar nog zou verschijnen. Ook zouden enkele interne next-gen projecten zijn opgedoekt omdat ze niet geheel uitdraaiden zoals gehoopt.

Sony zou er volgens de bron een stuk beter voorstaan, wat niet zo verrassend is aangezien Sony qua interne ontwikkelingscapaciteit sterker staat dan Microsoft. Dit zou trouwens kunnen verklaren waarom Microsoft bij EA en Respawn Entertainment zou zijn gaan aankloppen voor een exclusive.

4Gamers screenshot

Reacties

  • Tomba

    Het feit dat ze nog altijd niets gelost hebben over de functionaliteit en capaciteit van het nieuwe toestel, wil ook al gewoon zeggen dat ze met àlles achterlopen. Zeker aangezien ze op alle slechte geruchten (always online, geen 2dehands,...) zelfs niet eens een ontekkend bericht de wereld insturen, wil toch wel zeggen dat ze serieus aan het panikeren zijn imo. Nieuwsgierig als de fans opnieuw een halfafgewerkt product gaan willen kopen na de XB360...

    • Geplaatst op 2013-04-30 om 23:36

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.