4gamers.be

Far Cry 3: Blood Dragon is standalone, verschijnt in mei

Door papfles, 08-04-2013 08:41

Het behoorlijk kitscherig uiterlijk van Far Cry 3: Blood Dragon bracht heel wat mensen in verwarring. Was dit een nieuwe game of een uitbreiding? Hoe paste dit spel binnen het verhaal van Far Cry 3? Die vragen zijn nog niet allemaal beantwoord, maar wel komen we nu te weten dat het een standalone uitbreiding is en dat je dus niet over Far Cry 3 moet beschikken om het te kunnen spelen.

Het wordt een "kick-ass cybershooter" op een eiland, zoals dat van Far Cry 3. Het zou ons een beeld moeten geven van de toekomst, maar dan op de jaren '80-manier. Jij bent Rex Colt, een Mark IV Cyber Commando die een cyborgleger moet tegenhouden. Clichés van toen zouden met plezier over het spel gegoten zijn. Releasedatum zou nu op 1 mei staan, als we de Xbox Marketplace mogen geloven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.