4gamers.be

Microsoft verontschuldigt zich voor 'altijd online'-uitbarsting van werknemer

Door papfles, 06-04-2013 09:27, bron: majornelson

Gisteren was Twitter even te klein voor de discussie rond de uitspraken van Adam Orth, creative director bij Microsoft. Hij vond dat de heisa rond de 'altijd online'-geruchten overdreven waren en haalde nog wat andere zaken door de mangel. Dit werd niet positief opgevat door heel wat mensen en na een poos kwam hij met de uitleg dat het allemaal een inside joke was tussen hem en een andere ontwikkelaar.

Microsoft heeft nu zelf ook gereageerd op de situatie. "We verontschuldigen ons voor de ongepaste Twitter-uitspraken van een werknemer. Deze persoon is geen woordvoerder van Microsoft en zijn persoonlijke visie weerspiegelt in geen geval de klantgerichte aanpak die we bij onze producten hebben. Ook is dit niet de manier waarop we met onze trouwe klanten zouden communiceren. Het spijt ons ten zeerste als [deze uitspraken] iemand hebben beledigd. We willen echter wel stellen dat we nog geen aankondigingen hebben gedaan over de toekomst van onze producten en we hebben verder ook geen commentaar te geven over deze materie", laat Microsoft via Major Nelson weten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.