4gamers.be

PES 2014 in ontwikkeling voor next-gen, gebruikt FOX Engine

Door Jay, 14-03-2013 19:30, bron: vg247

Het magazine Edge heeft van creative producer Kei Masuda te horen gekregen dat Pro Evolution Soccer 2014 momenteel wordt klaargestoomd voor de volgende generatie consoles. Voor het spel wordt gebruik gemaakt van de nieuwe FOX Engine van Konami, hetgeen volgens Masuda een logische maar ook noodzakelijke keuze was. Men wilde de engine voor de game namelijk stevig hervormen, maar omwille van de jaarlijkse cyclus van de game was er niet genoeg tijd om de bestaande engine aan te passen. Bovendien staat de nieuwe generatie voor de deur en dus was de nieuwe FOX Engine de beste keuze.

De FOX Engine zou niet alleen voor betere graphics zorgen, maar ook voor realistischere bewegingen waarbij spelers meer onafhankelijk van de bal kunnen bewegen. Ook is het de bedoeling om de algemene ervaring en sfeer van de voetbalmatchen te verbeteren.

Pro Evolution Soccer 2013 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.