4gamers.be

"Opvolger Xbox 360 verschijnt eind 2013"

Door papfles, 30-11-2012 10:28, bron: bloomberg

Er is al heel wat geschreven omtrent de nieuwe consoles, al hebben Microsoft en Sony allebei nog niks gezegd over de mogelijke opvolgers voor de Xbox 360 en PS3. Bij de PlayStation 4, ook wel Orbis genoemd, lijkt er redelijke duidelijkheid te zijn over een release aan het einde van 2013, maar bij Microsoft wordt er ook gesproken over een release aan het begin van 2014.

Volgens een insider zou de Xbox 720, ook wel gekend als Durango, toch aan het einde van 2013 uitkomen, net op tijd om de eindejaarsperiode mee te pikken, met onder meer Thanksgiving en Kerstmis, zoals de Wii U nu ook heeft gedaan. De insider zou op de hoogte zijn van het stappenplan van de productie en vroeg daarom ook om anoniem te kunnen reageren. Blijkbaar zou Microsoft ook nog twijfelen of het de console op een groots evenement zou aankondigen (E3) of dat men er een apart evenement voor op poten zou zetten. Ondertussen doet de Xbox 360 het wel nog bijzonder goed, met meer dan 700.000 exemplaren op Black Friday, een belangrijke koopjesdag in de Verenigde Staten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.