4gamers.be

DayZ-team wil Bounty-mode niet

Door papfles, 08-11-2012 00:06, bron: vg247

Gisteren werd er een nieuwe mod aangekondigd voor DayZ, de mod voor Arma II. Het is de Bounty mode en het stelt je in staat om echt geld te verdienen door andere spelers en zombies af te slachten. Je moet zelf wel eerst geld neertellen voor levens en uitrusting. 

Op zich een leuk concept, maar het originele team achter DayZ vindt het maar niks. Ook Bohemia vindt het zelf niet passen en zal het ontwikkelteam achter de Bounty mode aanspreken om de ontwikkeling stop te zetten. "We ondersteunen mods vanuit de community om de spelervaring voor DayZ en Arma II te verbeteren, maar we accepteren het niet dat mensen er geld op plakken. De commerciële uitbuiting van hun kleine toevoeging aan DayZ ondermijnt het werk van het oorspronkelijke team. [...] Gokken gaat in tegen het basisconcept van DayZ en verandert de focus van een creatieve, genietbare spelervaring naar iets dat om winstbejag gaat. Daarmee willen we niet geassocieerd worden."

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.