4gamers.be

Bounty-mode in DayZ geeft je echt geld voor kills

Door papfles, 07-11-2012 11:36, bron: pcgamer

DayZ is een enorm populaire mod voor Arma II, die momenteel klaargestoomd wordt voor een grootschaligere release, maar er is ook al een nieuwe mode voor in de maak - de Bounty mode.

Op zich lijkt deze niet zo speciaal, maar er valt ook daadwerkelijk geld mee te verdienen. Je moet eerst wel 5, 10, 15 of 20 dollar uitgeven om een bepaalde set levens en uitrusting te kopen, maar dan kan je wel geld gaan verdienen. Dood 10 zombies en je krijgt 10 cent. Survivors zijn dan weer 5 cent waard. Bandits leveren 25 cent op en The Outlaw (de bandit met de meeste kills) is dan weer 5 dollar waard. Deze laatste ziet zijn waarde 25 cent stijgen per uur dat hij of zij in-game vertoeft. Jay zou in elk geval niet al te veel geld verdienen in deze mode, lijkt ons.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.