4gamers.be

Zit Beenox (The Amazing Spider-Man) in de problemen?

Door papfles, 07-11-2012 09:11

De gamesindustrie is - ondanks de ongelooflijke verkoopscijfers van sommige games - niet meteen de gemakkelijkste industrie om in te overleven. Sommige studio's gaan plots kopje onder na 1 slecht verkopende game te hebben gemaakt, terwijl onnoemelijk veel ongekende ontwikkelaars nooit hun succesjes kunnen boeken.

Beenox zit momenteel onder de vleugels van Activision, maar blijkbaar rommelt het toch stevig bij de ontwikkelaar. Ondanks het feit dat The Amazing Spider-Man een degelijke superheldengame was, lijkt het toch niet allemaal koek en ei te zijn. Zo liet oprichter Dominique Brown weten dat hij zich minder ging bezighouden met de studio en nu blijkt ook dat er al 20 mensen het team hebben verlaten in 2012, allemaal met aanzienlijk wat ervaring op hun conto. Het gaat onder meer om lead game designers, associate producers, programmeurs, artiesten, art directors en meer.

Verder zou ook een intern team, bestaande uit ex-Ubisoft werknemers, in onvrede leven met de studio, omdat ze gevraagd werden om op te stappen nadat hun werkmethodes niet overeen stemden met wat Beenox zelf voorop stelt als werkmethodes.

The Amazing Spider-Man screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.