4gamers.be

Orkaan Sandy verstoort servers Call of Duty en Guitar Hero

Door Jay, 31-10-2012 00:07, bron: vg247

Sandy, de orkaan die over onder meer New York is getrokken, heeft ook op de game-industrie haar invloed gehad. Take-Two bijvoorbeeld stelde de voorstelling van een financieel rapport uit, terwijl elders de middernachtlancering van Assassin's Creed III werd afgeblazen en ook het aanschuiven voor de Wii U moest onderbroken worden. Ook de servers van Activision ondervinden schade van Sandy.

Concreet zouden er problemen zijn met de PS3-versie van Call of Duty: Modern Warfare 3, de PS3-, pc- en Wii-versie van Call of Duty: Black Ops, alle versies van Call of Duty: World at War en alle versies van Guitar Hero. Activision heeft al laten weten dat het probeert om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen, maar het is nog niet geheel duidelijk wanneer alles weer zijn gewone gangetje kan gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.