4gamers.be

Bethesda haalt originele Doom 3 van Steam

Door papfles, 25-10-2012 11:18, bron: kotaku

Bethesda heeft net Doom 3: BFG Edition uitgebracht waarbij je Doom 3 kan krijgen, aangevuld met extra's missies en extra polijsting. Wie echter gewoon de oude versie van Doom 3 wil hebben en deze via Steam wil kopen, is er echter aan voor de moeite. Bethesda heeft deze versie immers laten verwijderen, waardoor je ze niet meer kan kopen. Heel wat mensen zijn daar niet echt over te spreken, vermits deze versie al behoorlijk wat mods had die niet werken bij de nieuwe versie en deze versie ook beduidend goedkoper was dan de BFG Edition.

Bethesda heeft zelf ook al gereageerd op de verwijdering. "Doom 3 en Resurrection of Evil zijn nu enkel te krijgen via de BFG Edition, met The Lost Mission er bovenop. Als je de originele versies van Doom 3 en Resurrection of Evil al hebt, kan je ze nog altijd op Steam spelen. [...] We beseffen dat er fans zijn die graag de originele versie hadden gekocht en we zijn nu aan het bekijken hoe we dat kunnen oplossen. Als we meer info hebben, zullen we het zeker laten weten." Het is niet de eerste vorm van kritiek op deze nieuwe versie, vermits mensen ook al hebben gezien dat The Lost Mission bijzonder veel recyclagemateriaal lijkt te bevatten.

DOOM 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.