4gamers.be

Cliff Bleszinski bezoekt Zynga, EA, Activision, Disneyland en meer

Door Jay, 23-10-2012 00:08, bron: vg247

Cliff Bleszinski heeft Epic verlaten om te genieten van een welverdiende rust. Toch lijkt de man niet meteen stil te zitten. Via Twitter heeft hij namelijk verschillende foto's gepost van zijn bezoekjes aan grote uitgevers en ontwikkelaars. Zo ging hij langs bij Double Fine, Zynga, EA en Activision. Ook Zoic Studios, een bedrijf dat zich specialiseert in special effects, werd vereerd met zijn bezoek.

De foto's worden telkens vergezeld van een gelijkaardige boodschap: "interessant." Ook van zijn bezoek aan Disneyland stuurde hij een foto de wereld in, maar dat was waarschijnlijk gewoon uitstapje dat hij besloot in te passen in de reeks andere foto's, die toch duidelijk een teasend kantje hebben. Wat dit nu wel of niet zegt over de toekomst van Cliff valt natuurlijk af te wachten, maar wij hebben zo het vermoeden dat genoeg uitgevers hem wel in huis willen halen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.