4gamers.be

Konami lanceert myPES voor Pro Evolution Soccer 2013

Door Jay, 19-10-2012 00:05, bron: vg247

Na enig uitstel heeft Konami nu myPES gelanceerd voor Pro Evolution Soccer 2013, zij het voorlopig enkel voor de pc-versie. Het betreft een sociaal platform zoals we dat meer en meer zien opduiken bij games. Je vindt er een reek statistieken terug van jezelf en andere spelers, zoals het aantal gewonnen en verloren wedstrijden, het aantal goals en meer. Er is ook een badgesysteem als beloning voor het voltooien van bepaalde doelen. Tot slot is er ook de feature van privé- en groepsleagues, waar veel spelers vermoedelijk op zaten te wachten. Heb je PES 2013 intussen dus alweer aan de kant gelegd, dan is myPES misschien wel de reden om het weer te spelen. De consoleversie van myPES zou snel volgen.

Pro Evolution Soccer 2013 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.