4gamers.be

The Amazing Spiderman krijgt Wii U-port (en meteen boxart)

Door Phazon, 15-10-2012 00:02, bron: egmnow

Superhelden zijn weer volledig in, zowel in de cinemazalen als in de gameswereld. Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City leiden de dans bij de games, al doet Spider-Man het nog niet eens zo slecht (en mogen we ook zeker nog Deadpool verwachten in de nabije toekomst). Ook de Wii U-fans zullen van onze spinnenwebslingerende held kunnen genieten, want Activision heeft aangekondigd dat er een Wii U-port zit aan te komen van The Amazing Spider-Man.

Die zal niet verschijnen op het moment dat de Wii U verschenen is, maar pas in de lente van 2013. Omdat er wat langer gewacht moet worden, krijg je wel alle DLC meteen mee op het schijfje. Misschien zullen er ook nog wel speciale Wii U-features in verwerkt zitten, maar daar liet men nu nog niks over vallen. De boxart is via IGN al vrijgegeven en die laat ons Spidey zien zoals we hem kennen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.