4gamers.be

NBA Live 13 geschrapt

Door papfles, 28-09-2012 00:01

Het ziet er naar uit dat NBA 2K13 dit jaar de volledige heerschappij zal hebben over het basketbal-genre in de gamewereld. Eerst zag het er naar uit dat EA ging proberen om de NBA Live-reeks weer nieuw leven in te blazen, maar de (gelekte) beelden zagen er niet meteen zo geweldig uit. Er werd toen nog gesust, door te stellen dat het om heel vroege beelden ging, maar nu wordt de stekker toch weer uit de franchise getrokken of toch op zijn minst uit deze versie.

EA heeft een persbericht de wereld in gestuurd om iets meer duiding bij de beslissing te geven. Daarbij wil men hoge kwaliteit leveren en men vindt niet dat men de juiste zaken heeft bereikt met NBA Live 13. Daarom wordt er weer een jaartje gewacht. Het ziet er dus naar uit dat de franchise nog even blijft worstelen met zichzelf. Het is ondertussen al ettelijke edities geleden sinds we nog een uitgebrachte NBA Live-game hebben gekregen. De concurrentiestrijd met NBA 2K zal nog een jaartje op zich laten wachten dus.

NBA Live 13 screenshot

Deze jongen zal nog een jaartje mogen wachten op een pass

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.